dimecres, 21 d’octubre del 2009


Avui un cop s'han obert clarianes, ja hem albirat les primeres neus de la temporada, vers una cota d'uns 2500/2600 mts.

Mirant vers el nord, la Vall del Carol, avui a la tarda

-----------------------------

Puntualment ha arribat la borrasca que ens ha portat pluja, continuada i insistent. La temperatura s'ha estabilitzat i la mínima ha estat francament soportable.


Continua plovent, de vegades amb ruixats forts.

-----------------

DADES METEO d’avui a Puigcerdà, a les 8 del matí
Temperatura actual: 7'8 ºC
Màxima d’ahir : 10'9 ºC
Mínima d’avui : 7'8 ºC
Pressió atmosfèrica : 1003 hp
Humitat ambient : 72 %
Precipitació en 24 h : 27 mm
Neu en 24 h: 0 cm
Estat del cel: 8/8 de cel cobert
Cop de vent màxim: Xaloc de 28'1 km/h

5 comentaris:

Manel Cascante Torrella ha dit...

Bon dia veí! tela la pluja de les últimes hores... fins a les 8h matí 95 litres port compte i 83 a la Molina. A Bagà 45 litres. X cert que estem a 8 graus, amb akta tempe diria que ha d'haver nevat per damunt 2200 o 2300 m ¿? jo no veig res per les webcams, tot boira!... veus algo de neu des d'aki?

jordi cerdanya ha dit...

Està emboirat i no es veu res, de vegades s'ha albirat una mica la Tossa d'Alp i no s'hi veia res de blanc.

Abelunimbus ha dit...

Caram Deu ni do quanta aigua! Per aqui aquestes contrades del nord del Vietnam tot el dia tapat, al mati amb plugim pero a partir del migdia Altostrats i boirina, fins i tot amb una mica de ressol. Avui ni de bon tro(s)la xafogor dels altres dies, fins i tot una mica de fresqueta. En una excursioneta que he fet he suat bastant, pero fins i tot tot conduint la motoreta envoltat de camps d'arros he tingut una mica de fresqueta. Un luju, tenint en compte els 33 o 34 graus de diumenge a Hanoi amb una humitat d'un 70 o 80 %.

Porto un pluviometre a la motxilla que espero fer servir d'aqui uns dies mes avall. Aviam que fa el Lupit, un tifo ara de categoria 1 que ha d'atacar el nord de Filipines (un altre tifo al nord de Filipines!) i que despres sembla que s'ha de dirigir cap aqui... www.tropicalstormrisk.com Aqui pots seguir-ne la posicio i la previsio.

Abelunimbus ha dit...

Per cert Manel, el Jordi Cerdanya es el meu pare. Ah, i jo soc l'Abel!

Manel Cascante Torrella ha dit...

Hola Abel! ostres que vé tenir info meteorològica de primera mà des del VIetnam! molt bó lo del pluviòmetre! ja ens explicaràs que tal si finalment s'acosta el tifó... ha de ser una experiència única veure'n un d'akts!
Ja ho havia deduït que en Jordi era el teu pare jejeje... més k res per una vegada que estavem al Méteo i ens vas passar unes fotos de la Cerdanya d'ell, d'unes flors... Doncs res, gaudeix al màxim del viatge al Vietnam! una abraçada. Manel