divendres, 23 d’octubre del 2009



DADES METEO d’avui a Puigcerdà, a les 8 del matí
Temperatura actual: 6'5 ºC
Màxima d’ahir : 9'5 ºC
Mínima d’avui : 4'7 ºC
Pressió atmosfèrica : 1015 hp
Humitat ambient : 40 %
Precipitació en 24 h : 3'5 mm
Neu en 24 h: 0 cm
Estat del cel: 2/8 de cel cobert
Cop de vent màxim: ESE de 19'8 km/h
Total de precipitació en aquest episodi: 37'9 mm

4 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

Fa goig el Cadi ben enfarinadet! I no esta mal quasi 38 litrets. Veig que has actualitzat la foto de portada. Es fa estrany veure aquestes postals de tardor avan(s)ada mentre aqui anem en maniga curta nit i dia i suant. Aixo si, no fa la xafogor de quan vaig arribar. Diumenge vem tenir una maxima de 34 i avui de 30. Son aquells 4 grauets que es noten bastant, sobretot amb la humitat tant alta que tenim. Pero bueno, ara a Hanoi 26 / 65, que encara se soporta. La minima aquesta nit ha estat de 22, com moltes nits d'estiu a Tiana.D'aqui 3 hores marxo cap a Hue en tren nocturn, on hiarribare despres d;un canvi de tren a les 4 i pico, doncs cap a les 11. En total unes 12 hores. A Hue veig que en les ultimes 18 hores hi han plogut 93 litres... De fet a l'octubre n'hi plouen demitjana quasi 800, no esta mal. Agua para mis melones!!El Lupit sembla que finalment no ve cap aqui...

Abelunimbus ha dit...

Temperatura a Hoi An a les 6 de la tarda: 29 graus: humitat 65 %, index de xafogor 39 graus. Minima de la nit passada 21 graus.

Ja que tu no actua;itzes les dades, et passo les d'aquestes contrades.

Molt xulo, el videu.

jordi cerdanya ha dit...

Tranqui Abel, no actualitzo les dades perque vaig anar a una trobada dels Amics de l'Acom, que varem fer per terres del Moianès. Per cert, records d'en Eloi Cordomí, organitzador de la trobada dels de l'Acom.

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Hola Jordi:

Com va anar la trobada de la gent de l´ACOM ?????

El dijous vinent orgnitzen a la llibreria Catalonia de Barcelona, devant del Corte Inglés de plaça Catalunya, la presentació del llibre del Jordi Mazón i el Marcel Costa, que és diu "Conèixer els núvols ", si vens m´hu dius ??

Aquest video molt maco, dona una sensació de tranquilitat, amb aquestes vistes, fantastic !!!

Una abraçada