dilluns, 13 de desembre del 2010

Aquest cap de setmana m'he acostat a la zona del Pla d'Anyella, ampla planura situada pels 1800-1900 mts  i on a hores d'ara hauriem de trobar forces gruixos de neu. 
El Garbí i la pluja de la setmana passada ho van fondre tot, i solament hi ha neu a la zona dels Alabaus de La Molina, gràcies a la innivació artificial.
 El Pla d'Anyella i el coll de la Creueta, 1880 mts

 El Puigllançada, 2409 mts

Els Alabaus, preparant-se per els campionats mundials de Snow del proper gener 2011
-------------
Dades meteorològiques d’avui a Puigcerdà, a les 8 del matí 
 Temperatura actual: -'02ºC 
Màxima d’ahir: 15'2ºC 
Mínima d’avui: -0'5ºC 
Pressió atmosfèrica: 1013 hp 
Humitat ambient: 41 % 
Pluja en 24 h: ---- 
Neu en 24 h: ----
Estat del cel: 2/8 de cel tapat 
Visibilitat: bona 
Cop de vent màxim: Mestral de 17'6 km/h

4 comentaris:

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Molt maques Jordi aquestes imatges del Plá d´Anyella, he passat moltes vegades per anar de La Molina a Castellar i la Pobla o vioceversa, m´agradant molt els remats de caballs que j´han sueltos a dalt de tot, són molt macos, són unes fotografies molt maques.

Salut i peles !!!!

jordi cerdanya ha dit...

Si Jaume, a l'estiu està ple de ramats de bestiar, hi son nessesaris per a mantenir la qualitat de l'herba que hi creix, doncs la van dallant i abonant. Ara s'hi veien un munt de piles d'excrements, que amb la neu i la pluja fertilitzen el terreny per a abonar l'herba d'aquest proper estiu.
Compara la foto que he penjat avui, d'en Campos, feta abans de la fosa de la neu.

Manel Cascante Torrella ha dit...

Caram! sort dels canons pq fa una bona pena... te'n agafem una per a la tele ok? pel connexió. Salut i a abrigar-se toca...

ELPITO ha dit...

Lamentable la desfeta que va patir la neu la setmana passada. Bé, no passa res, aquestes coses ja passen al pirineu alguns hiverns. Esperem que en breu torni a nevar bé i quedi tot ben blanquet com toca en aquesta època.