dimecres, 25 de desembre del 2019

El sol avui 25 desembre,  sortida: 8.17 h,  posta:17.27 h

Bon dia, que passeu un bon Nadal

Les tardes s'allarguen, el pas de pardal ja es nota, ja son 5 els minuts que el sol es pon més tard.

El pic d'Eina darrere el coll de la Segalera

-
------------------------------
Dades meteo avui a Puigcerdà, barri estació, a les 8 h del matí
Temperatura actual: -0.1ºC
Màxima ahir: 12.2ºC
Mínima avui: ºC
Pressió atmosfèrica: 1021 hp  
Humitat relativa: 93%
Humitat mínima ahir: 57% a les 14 h
Radiació solar mitjana ahir: 121 W/m2
Hores efectives de sol ahir: 4.2 h
Index UV màxim ahir: 2
 Pluja ahir: - - - -
Estat del cel: 1/8 de cel tapat
Visibilitat: bona
Cop de vent màxim: 5.4 km/h a les 9 h, ahir
Mitjana direcció vent ahir: 

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Igualment Jordi que passeu un bon Nadal per aquí per Cerdanya, salutacions cordials i a reveure!!!Sant Andreu Arenal BCN i Montjuïc litoral.22 a 25-D Miquel.P.S.-M'enrotllaré una mica, je je!!! Vet ho aquí: avui serè i ja més encalmat ara com ara i darrerament a la ciutat tot i els núvols alts i alguns lenticulars que perduravent fa poc apuntar que va destacarel vent molt fort, així que entre ds 21 (inici nit prop les 22:30 TU) i dg 22-D (inici matí al voltant de les 6:30 TU) vam enregistrar uns cops molts forts de ponent i mestral minvant per El Raval i que a Montjuïc Miramar van augmentar (Telefèric)perquè vam arribar puntualment a força 11 Beaufort entre concret 103 km/h al igual que pel Vallès veí, per Caldes o Terrassa una mica més fort fins i tot segons tinc entès (105 a 108 km/h) (avanç a Tv3 comarques de dl 23-D)amb arbrat afectat però la resta bé a parcs i jardins (on perviu per cert un Pi negre, es troba al jardí Joan Maragall del Palauet l'Albèniz, és un obsequi de país/municipi centreeuropeu a la ciutat des de fa més de 30 anys, ben aclimatat)i el veïnat sa i estalvi (tancament de molts jardins públics i del servei de Telefèric del Castell que em proveeix la dada de ratxa màxina a través d'una empleada responsable de conducció de línia per cable aeri).

Unknown ha dit...

Per cert fins el 5 de gener 2020 el tren s'atura a SAndreu Arenal i no segueix, amb bus llançadora que enllaça amb Sagrera i més enllà: Clot, etc

Unknown ha dit...

Afegiré un aclariment o correcció que em fa el benvolgut meteoròleg facultatiu, l'Agustí JANSÀ, de l'AEMET/Balear avui jubilat si bé molt actiu i expert senior , és la següent: en no arribar els cop de vent comentats a un màxim de vent mitjà o sostingut això vol dir vent promedi en 10 minuts no es considera dita força de l'escala Beaufort, si que ho seria de perdurar etc.

jordi cerdanya ha dit...

Bon dia, moltes gràcies Unknown, per casualitats de la vida ja fa uns anys que passo el nadal entre Barcelona i Tiana, enguany el mateix, lo de Sta Andreu Arenal ja ho tastat, Puigcerdà-St. Andreu, aquí metro a Clot, de clot R1 fins Montgat i de Mongat a Tiana on tinc els fills, un del quals @abelunimbus el de rac1.

Demà torno a pujar a Cerdanya.

Unknown ha dit...

Entesos bona tornada a Cerdanya. Bona combinació de transport que segur ja has tastat i saps prou bé je je!! Ok company, fins la propera ocasió q vagi bé i gaudeixis de la costa o la Cerdanya per on decidiu amb la família.

Unknown ha dit...

Entesos Jordi fins ka propera ocasió que gaudiu de les festes i de la costa o la Cerdanya l'endemà.

Unknown ha dit...

Uyyyy m'he confós pensant q no havia escrit i ho he escrit 2 cops je je Bon dia de SEsteve!!!