dimecres, 3 de febrer del 2010

Ahir la famosa marmota del petit poble de Punxsutawney al estat de Pennsylvania al NE dels USA també va predir 6 setmanes més d'hivern.



Aquí a Puigcerdà en aquesta situació de vent en calma i anticicló les mínimes son baixes i de dia les màximes s'enfilen, amb una amplitut tèrmica que ha vorejat els 15ºC aquests dos primers dies de febrer.
---------------
DADES METEO d’avui a Puigcerdà, a les 8 del matí
Temperatura actual: -5'9ºC
Màxima d’ahir : 7'5ºC
Mínima d’avui : -6ºC
Pressió atmosfèrica : 1018 hp
Humitat ambient : 62 %
Precipitació en 24 h : 0 mm
Neu en 24 h: 0 cm
Estat del cel: serè, visibilitat excel.lent
Cop de vent màxim: SSW de 9'4 km/h

5 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

Sí, la marmota. El que et volia comentar és que a part de comparar les dades amb les de l'Atles climàtic, les podries comparar i comentar també amb les teves, amb la teva sèria de dades.

jordi cerdanya ha dit...

Be, hauría de fer una base de dades o un excel per a posar totes les dades que tinc acumulades fins a dia d'avui.

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Ostras Jordi, aquest video es el mateix que va penjar el meu company Felipe al blog d´Els Llampecs, bueno per lo que es veu tenim fred per uns quants dies més, també va fer Sol i quan la Candelera riu el fred es viu !!!!

jordi cerdanya ha dit...

El vaig treure de la seva pàgina dels Llampecs. Es la ventatge d'internet, poder aprofitar les troballes de tots plegats, i aixir arribar a més companys.

Abelunimbus ha dit...

L'únic que dic és que aviam, tu deus saber la mitjana de pluja de cada mes i de cada any i les mitjanes que pertoquen per cada més i cada any segons les dades que tens, no? Doncs simplement dir: ha plogut tant i la mitjana és de tant. Saps?