diumenge, 23 d’agost del 2009

S'acaba una de les setmanes en que ha fet molta calor i sobretot on s'ha notat més intènsament ha estat a la costa on la xafogor resultant era insuportable. Aquí dalt a Puigcerdà, tot i que les temperatures eren altes, sempre han estat per sota dels 30º, excepte el dia 6 del present agost en que varem assolir els 30'4. A partir de la setmana vinent i sobretot de dijous, s'iniciarà un descens progressiu de les temperatures.
-------------------
DADES METEO d’avui a Puigcerdà, a les 8 del matí
Temperatura actual: 13'8ºC
Màxima d’ahir : 29'8ºC
Mínima d’avui : 13'5ºC
Pressió atmosfèrica : 1022 hp
Humitat ambient : 63 %
Precipitació en 24 h : 0'5 mm
Neu en 24 h: 0 cm
Estat del cel: serè, boira al fons de la vall
Cop de vent màxim: WSW de 19'8 km/h

3 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

No estic gens d'acord; on s'ha notat més no ha sigut a la costa (tot i els 37 d'algun dia a Barcelona i els més de 34 d'alguns dies). On s'ha notat més ha estat a TOT l'interior, amb moltes màximes de 37 a 39 graus al prelitoral, Catalunya central, comarques interiors de Girona i Tarragona i a Ponent. A la costa sí, molts dies hem passat dels 30 graus, més calor de l'habitual, però no et pensis, tampoc moltíssima xafogor. Tot i així, acostumats aquí al litoral a quedar-nos com a molt als 30 o 31, pujar als 33 o 34, s'ha notat.

Abelunimbus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Abelunimbus ha dit...

La xafogor ha estat insuportable sobretot a les nits. I oju, perquè dius que "aquí dalt" només heu passat dels 30 un dia, i el Servei ens dóna a Das, 4 de 6 màximes (fins dissabte) de més de 30ºC. Això sí, a Queixans sí que veig que la majoria de dies no van arribar als 30.